HVAD ER EN SYSTEMSTAND?

Systemstande er for dig, der ønsker en fleksibel og bæredygtig stand, som kan bruges igen og igen. Systemstande bygges nemlig i 100% genanvendelige materialer og designes således, at de kan stilles op igen og igen, forandres og skifte udtryk uden store omkostninger.

Vi benytter forskellige leverandører til vores systemstande, som hver især tilbyder et unikt udtryk – og til fælles har de altid den høje kvalitet og det tidsløse design.

Vores systemer kan nemt tilpasses nye standarealer – du kan klare opbygningen selv, eller lade os klare det hele for dig.

beMatrix

beMatrix gør det nemt at realisere dine ideer og drømme.

Som bePartner designes og opsættes størstedelen af vores messestande i dag med beMatrix’ anerkendte rammesystem. Vi er hoved forhandler af systemet i Danmark og besidder derfor titlen, som bePartner. Vi er derfor en del af et internationalt netværk, der giver os fordele med andre nøje udvalgte messestands byggere på verdensplan.

BeMatrix har siden 1993 taget messebranchen med storm, og er nu kendt verden over for sine lette, bæredygtige og genanvendelige udstillingssystem produceret i aluminium.

BeMatrix’ rammesystemer lader det være op til fantasien at sætte grænser. Med BeMatrix’ kantede og runde former kan vi bygge både vægge, lofter og gulve. Rammerne kan sammensættes på utallige måder og i samspil med lysbokse, skærmløsninger, hylder, møbler og LEDskin® m.m. Med beMatrix’ løsninger har vi mulighed for at designe lige netop det udtryk og den dynamik, som passer bedst til dit brand.

Vælger du en messestand designet og bygget med beMatrix’ i rammesystem, får du et elegant og stilrent udtryk. Du får en flot finish med lakerede rammer og grafik på alle ønskede overflader i et materiale efter din smag.

BeMatrix er med sin lette vægt og sin evige levetid det bæredygtige valg.

Pixlip

Verdens førende indenfor bagbelyste vægsystemer

Pixlip producerer bagbelyste systemløsninger i højeste kvalitet til alt fra messe-, butiks- og interiørdesign samt udendørs reklame. Pixlip tilbyder en bred vifte af bagbelyste produkter til ethvert behov: monterede og fritstående lysbokse, loftsbelysning, skærme, roll-up bannere, mega-vægge i op til 5 meters højde, rammer og meget mere.

Pixlip er eksperter indenfor LED-belysning, hvad end det drejer sig om de nyeste tendenser, lysets farve og tone, holdbarhed, design eller bæredygtighed. Med Pixlip får du altså topkvalitets LED-belysning i nøjagtig den løsning, der passer dine behov bedst.

Pixlips produkter kan benyttes som en fuldstændig standløsning eller i samspil med vores andre systemstandsløsninger.

Attento

Rammesystem udviklet og designet af Wieben Design

Attento® blev skabt ud fra idéen om at kombinere et modulsystems enkle logik med den maksimale frihed til individuelle løsninger samt at give messebranchen et alternativ til de traditionelle systemer i aluminium.

Det bærende ’skelet’ i Attento® er fremstillet af stål med stærke og næsten usynlige TIG-svejsninger. Stabiliteten og indtrykket af svævende lethed kan kombineres, fordi Attento®’s TIG-svejsede stålelementer besidder en høj, certificeret brudstyrke.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Skip to content