Bærbare systemer

Den bærbare stand løsning er ideel til brug på farten og under mindre konferencer og messer, hvor du ønsker at skabe opmærksomhed omkring dit brand.

Vi tilbyder en bred vifte af bærbare udstillingsstande i forskellige størrelser og med forskellige visuelle udtryk. Alle bærbare udstillingsstande kommer med netop den grafik, du ønsker til din stand. Det er enkelt og nemt. Du kan selv havde det med i bilen og sætte det op selv.

Nomadic Display

Nomadic Display designer og producerer bærbare og modulære udstillingssystemer af høj kvalitet.

Nomadics bærbare udstillingssystemer er ideelle til at promovere din virksomhed på farten og på mindre konferencer eller messer. Systemerne kan du have med i bilen og er nemme at sætte op og giver dit brand god synlighed.  Nomadics udstillingssystemer  er både økonomiske samt bæredygtige løsninger, da systemerne og det grafiske materiale kan bruges igen og igen. Grafikken kan ligeledes nemt udskiftes, så ofte man har lyst, uden støre omkostninger.

Desuden tilbyder Nomadic livstids garanti på alle deres produkter og en ‘no questions asked’ politik. Opstår der det mindste med systemet kan i derfor nemt og enkelt enten få det repareret eller få et nyt – uden spørgsmål og uden omkostning.  

Nomadic er jo faktisk opfinderen af ‘Pop-up’ systemet, som faktisk blev udviklet til det amerikanske militær og efterfølgende videreudviklet til brug indenfor markedsføring. 

roll-up

Den nemmeste form for print på en stor måde

Den klassiske Roll-Up kommer i forskellige størrelse, både bredder og højder. Vi kan hjælpe dig med at finde netop dén der passer til dit behov. 

lysvægge

En moderne, frisk væg der for alvor kan fange blikke

Pixlip Go er bagbelyste vægge, som man selv kan sætte op på, farten, på kontoret eller et helt tredje sted. De kan fås i forskellige størrelser og selvfølgelig med jeres helt selvbestemte, unikke grafik og logo.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Skip to content