hvorfor en snedkerbygget stand?

Når det kommer til messestande er det vigtigt at vise, at man skiller sig ud. På messer står du side om side med konkurrenterne og det er således altafgørende, at et iøjefaldende og enslydende design, repræsenterer netop din virksomhed.

Vi ved at systemstande og bærbare løsninger ikke altid opfylder alle behov for vores klienter. Derfor tilbyder vi Custom Made messestandsdesigns, hvor kun fantasien sætter grænser. Med et Custom Made design er der mulighed for at tage ejerskab over selv den mindste detalje, inkorporere helt skæve vinkler og vælge enhver form for materiale til messestanden.

Vi lytter til dine ønsker, ideer, kreative påfund, kobler dem sammen med vores egne ideer og sætter herefter en ære i at præsentere et designforslag der lever op til forventningerne.

TRÆ, ALU ELLER noget helt tredje?

Skræddersyet, custom-made og snedkereret til netop DIG!

Vi begrænser ikke på nogen måde fantasien når det gælder en snedkerbygget stand. Vi undersøger materialevalget og finder altid den bedste løsning for at realisere det ønskede design. 

Uanset om du har noget i tankerne og en klar idé omkring hvordan standen skal se ud, eller om du ønsker at vores dygtige team af designere udfolder deres helt kreative evner, arbejde vi tæt sammen for at skabe det helt perfekte.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Skip to content