Om os

Gennem de sidste 25 år har Wieben Design designet og konstrueret mange former for messestande og udstillinger for virksomheder rundt omkring i verden. Vi er specielt kendt for vores stande bygget med beMatrix - stande, som er designet og konstrueret lige efter kundens ønsker og behov. Herudover kan vi også tilbyde forskellige standard konstruktioner, dog med stor mulighed for variationer for hver enkelt udstiller, kun fantasien sætter grænser. 

Vi er for tiden ca. 15 medarbejdere fordelt på designere, projektledere, skilteteknikere, grafikere, montører og snedkere m.m. Vi er totalleverandør til din udstilling, hvad enten det drejer sig om konstruktion, opbygning, specielt udstyr, belysning, reklamemateriale, print, kontakt til messecentret m.m. - Vi sørger for alt, der kunne ønskes for at standen fremstår som forventet. 

Med start i et møde, hvor vi taler om ønsker og forventninger til den stand, der skal repræsentere din virksomhed på en given messe, vil vi efterfølgende lave beskrivende 3D tegninger og plantegninger, hvorfra der kan tages endelige beslutninger. 

For at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde, vil du hos Wieben Design have en kontaktperson - din projektleder. Denne vil være tovholder og din sikkerhed for at der ikke sker kommunikationsfejl undervejs.

Udstillinger

Julia Mandrup
Designer / Projektleder
     
Rovan El-Daya
Designer / Projektleder
     

Grafisk afdeling

Helena From Tomczyk

Skiltetekniker

M: +45 2528 9303
@: tegnestue@wiebendesign.dk

Jane Kristensen
Skiltetekniker

M: +45 2528 9306
@: skilte2@wiebendesign.dk

Montage

Michael Astrup Christensen
Montør

M: +45 3033 4280
@: vrk@wiebendesign.dk

Morten Bjørn
Montør

M: +45 2528 9308
@: vrk@wiebendesign.dk

Kaper Bjerre
Montør

M: +45 2528 9305
@: vrk@wiebendesign.dk

Øvrige medarbejdere

Helle Hansen
Bogholder (træffes tirs- og torsdag)

@: kontor@wiebendesign.dk